Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä

Kuvaus:

Maatalous on luonnon raaka-aineiden tuottamista ja jalostamista. Kasvin- ja kotieläintuotannon rinnalla alalla harjoitetaan maatilamatkailua, koneurakointia, maatilarakentamista, maataloustuotteiden jatkojalostamista, huolto- ja palvelutoimintaa, ympäristön hoitoa sekä palvellaan loma-asukkaita.

Opiskelet alaa aidossa maaseutuympäristössä peltojen ja metsien keskellä. Oppimisympäristönä ovat maidontuotantoon keskittynyt pihatto, hevostallit sekä lemmikkieläinhoitolatilat.

Kehitämme toimintaamme biotalouteen, ekologiseen tuotantoon sekä Green care -henkiseen koulutukseen ja opiskelijahyvinvointiin.

Maaseutuyrittäjänä voit toimia lomittajana, maataloustarvikemyyjänä, maanviljelijänä, maatilamatkailuyrittäjänä ja maataloustuotteiden jatkojalostajaja. Lisääntyvä urakointi- ja alihankintatoiminta monipuolistavat maatalousalan työllistymismahdollisuuksia. Alalle on tyypillistä monitahoisuus ja yrittäjyys.

Jos olet aikuisopiskelija ja kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, ota yhteyttä Marjeta Petri puh.+358 40 7013 253

Opetuskieli: Suomi
Suomen kielen taidot: Vähintään tasolla B1.1

The language of instruction for the degree is Finnish.
Language skill requirements of study fields: B1.1

Lue lisää kielitaitovaatimuksista sivuiltamme

Laajuus: 180 osp
Kesto: 2 – 3 vuotta

Hinta:

Opetus on maksutonta. Oppivelvolliset saavat käyttöönsä opiskeluajaksi opiskelutarvikkeet (mm. oppikirjat, työvaatteet ja työvälineet) koulun puolesta.

Lue lisää opiskelukustannuksista sivuiltamme.

Tulosta sivu

Opiskelumuoto:

Lähitoteutus

Hakuaika:

Jatkuva haku

Aloitusajankohta:

Nonstop

Paikkakunta:

Tervola

Kohderyhmä:

Peruskoulun päättänyt, hae yhteishaussa.

Lukion oppimäärän, ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon suorittanut, hae jatkuvassa haussa kohdasta, Hae suoraan oppilaitokseen.

Monimuotokoulutus- tai oppisopimuskoulutusasioissa sekä sukupolvenvaihdoskoulutuksissa ole yhteydessä Petri Marjetaan p. 0407013253.

Lisätietoja:

Osaamisalavastaava Martti Niva puh. 044 749 2705, martti.niva(at)lappia.fi

Katso toteutussuunnitelma Hae suoraan oppilaitokseen

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on työpaikka. Oppisopimuskoulutukseen haku ainoastaan puhelimitse 040 132 8198