Tervetuloa kuulemaan ILIMA-hankkeen isännöimää Maan Antimet – kestävä ruoka pohjoisessa webinaarisarjaa!
Peräpohjolan sipulit -hankkeen Maarit Heinonen ja Anne Tuomivaara kertovat, kuinka Peräpohjolan ainutlaatuiset, alueen olosuhteisiin sopeutuneet maatiaiskasvit ja –rodut ovat olleet paikallisen ruokatalouden perusta. Ne voivat edelleen tarjota ruokaturvaa kotitalouksille ja toimeentuloa maaseudun yrityksille.
Puhujat:
Maarit Heinonen, Luonnonvarakeskuksen tutkija on erikoistunut kasvigeenivaroihin.
Anne Tuomivaara, Ammattiopisto Lappian hankeasiantuntija on paneutunut erityisesti ryvässipuleihin ja lapinlehmiin.
Webinaari on kaikille avoin ja maksuton.
Webinaarisarjan tulevat jaksot:
Ti 11.2. klo 18:
Maakellarit – Perinteiden ja kestävän ruuan varastot
(Porisevat porstuat ja pohjoiset kulttuurimaisemat -hanke, Leader Pohjoisin Lappi ry)
Tutustu maakellareiden hyödyntämiseen kestävän ja perinteisen ruuansäilytyksen näkökulmasta. Webinaari tarjoaa arvokasta tietoa, konkreettisia vinkkejä ja inspiraatiota maakellarin kunnostamiseen tai käyttöönottoon.
Olitpa kokenut käyttäjä tai vasta kiinnostunut, tämä tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden oppia ja jakaa kokemuksia!