Sisältö:
– Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
– Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
– Henkilökohtainen hygienia
– Puhtaanapito
– Omavalvonta
– Lainsäädäntö, viranomaiset
Koulutuksen ajankohta
21.3.2025 klo 9.00-15.00 (tentti klo 14.00-15.00)
Koulutuspaikka:
Ammattiopisto Lappia
Koulutie 8
99300 Muonio
Yhden päivän koulutus + koe 154 € (sis. alv 25,5 %). Hinta sisältää hygieniapassitodistuksen ja kortin.
Peruutusehto:
Ennen koulutuksen viimeistä ilmoittautumispäivää:
Ilmoittautumisen voi perua maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.
Koulutuksen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen:
Jos peruminen tapahtuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, mutta ennen koulutuksen alkua, oppilaitos veloittaa 50 % osallistumismaksusta.
Koulutuksen alettua:
Mikäli peruminen tapahtuu koulutuksen alettua, osallistumismaksu on maksettava kokonaan. Oppilaitos veloittaa osallistumismaksun myös silloin, kun ilmoittautunut jättää tulematta koulutukseen tai keskeyttää koulutuksen. Oppilaitoksesta johtuva koulutuksen ajankohdan tai koulutuspaikan oleellinen muutos oikeuttaa maksuttoman perumisen.
Lähitoteutus
10 paikkaa
13.03.2025 asti
21.03.2025
Muonio
Kokeissa osoitetaan uuden lainsäädännön vaatima hygieniaosaaminen.
Huom!
Tenttiin osallistujan tulee todistaa henkilöllisyytensä. Otathan koulutukseen mukaan henkilöllisyystodistuksen ja sinisen kuulamustekynän.
Kouluttaja Sini Viinikka p. 040 663 0617
Opintosihteeri Tanja Rauhala p. 050 310 9305
etunimi.sukunimi@lappia.fi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä
-
Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja
Paikkakunta:TornioHakutavat:Yhteishaku
Jatkuva haku
Oppisopimuspalveluiden kautta -
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, liha-alan osaamisala
Paikkakunta:TervolaHakutavat:Jatkuva haku
Oppisopimuspalveluiden kautta -
Hygieniapassikoulutus ja hygieniapassitentti 24.1.2025
Paikkakunta:MuonioHakutavat:IlmoittautumisaikaViimeinen hakupäivämäärä: 16.1.2025