Luomu ruokalautasella -verkkotapahtuma järjestetään teamsilla. Tilaisuus kestää kaksi tuntia, lisäksi varataan aikaa kysymyksille ja keskusteluille
Kohderyhmä: erilaiset ruokapalveluiden tuottajat, ravintolat ja ammattikeittiöt sekä maatilamatkailua- ja retkipalveluita tarjoavat toimijat.
Luomu ruokalautasella – asiantuntijainfon sisältö:
– uudistunut luomuasetus ja elintarvikelainsäädäntö
– luomujalostuksen periaatteista
– luomutoimijoiden ja ammattikeittiöiden yhteistyön mahdollisuuksia
– luomukeruutuotteiden hyödyntäminen ateriapalveluissa
– miten voin kertoa asiakkaille luomun käytöstä
Asiantuntijana:
KoKo Palvelut, Jaana Elo on yli kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut kouluttajana ja neuvojana, jonka vahvuutena on sekä luomu- että elintarvikelainsäädännön erityinen
tunteminen. Jaana Elo on toiminut myös EU:n komission luomukouluttajana yli kymmenen vuotta eri jäsenmaissa.
Tapahtuman järjestää Lisää Luomua Lappiin – tiedonvälityshanke.
Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.
Ilmoittautumiset sähköpostilla: ritva.pesonen(at)lappia.
Lisätietoja
Pesonen Ritva
Projektipäällikkö
puh.+358 40 1217 260
Hankepalvelut
Loue, Kätkävaarantie 69